29 август 2020 | Кафе пауза

Тренинг со танцување инспириран од музиката на Тејлор Свифт

Мади Лимбурнер е фитнес инфлуенсерка која го освои светот со своите тренинзи со танцување.

10 прекрасни базени кои сигурно ќе сакате да ги имате во вашиот двор

Релаксирањето на плажа е вистинско задоволство, но којби одбил приватен базен резервиран само за најблиските?