08 август 2020 | Кафе пауза

Зошто секој хороскопски знак се обидува да ги скрие своите чувства?

Животот е премногу краток за да ги криете вашите чувства. Не дозволувајте емоциите што ги држите во себе да ви наштетат.

14 идеи за маникир на кратки нокти

Кога станува збор за ноктите, жените се поделени во две групи: оние кои обожаваат долги нокти и совршен маникир и оние кои претпочитаат кратки нокти со уреден изглед.

Рецепт: Златен сладолед за челичен имунитет

Состојките се малку поскапи, но сладоледот е со врвен квалитет и богат вкус.