20 септември 2019 | Кафе пауза

Ова се најдобрите астрономски фотографии за 2019-та година

Вселената секојдневно зачудува, интригира и воодушевува, а астрофотографијата е тука за да нѐ приближи до неа низ еден кадар.

Објаснување од психолог кој го обиколи светот: Што се случува кога мајката го тепа детето?

Неговата порака е толку едноставна и директна, што ниеден родител не би можел да остане рамнодушен откако ќе ја прочита.
Датум: 20 сеп 2019
, Автор:

3 дена детокс со црно грозје за прочистување на организмот

Оваа кратка диета е одлична за чистење на организмот од токсини после летото и претставува добра подготовка за постудените денови.
Датум: 20 сеп 2019
, Автор:

Запознајте го Boxy, онлајн бренд за убаво спакувани марами во кутија (+ПОДАРОК)

Без разлика за каква модна комбинација и стил се работи, овие марами ќе направат секогаш да изгледате поатрактивно и поразлично!
Датум: 20 сеп 2019
, Автор:

5 причини поради кои не би требало да се самообвинувате за прекинување на пријателствата

Иако можеби не можете да сфатите зошто некое пријателство ви завршило, важно е да ги проанализирате следните чекори за да можете да научите нешто од искуството и да продолжите да се развивате како личност.
Датум: 20 сеп 2019
, Автор:

Персонализирана исхрана: Здравје, по ваша мерка!

Личниот план за исхрана развиен од Виталиа може да ви помогне да се вратите на вистинскиот пат и конечно да ги постигнете резултатите што ги посакувате.
Датум: 20 сеп 2019
, Автор: