18 ноември 2018 | Кафе пауза

Победниците на Интернационалниот натпревар за фотографии на EPSON

Нема подобар натпревар за аматерите и професионалните фотографи од Интернационалниот натпревар на EPSON.

6 тешки, но неопходни вежби за развивање на љубовта кон себе

Имате многу повеќе моќ да го промените вашиот живот отколку што мислите. Ова започнува со работење на себе и развивање на љубовта кон себе.

10 навики со кои им штетите на вашите бубрези

Како едни од најважните органи, бубрезите бараат посебно внимание.

7 причини зошто најубавите жени завршуваат во најлошите врски

Изгледа како овие жени да прават сè правилно, освен одбирањето на нивниот партнер.

Неверојатна приказна: Сакајте ги и почитувајте ги родителите во нивната старост

Ако вашите родители се стари немојте да се однесувате грубо или да ги гледате како товар.

28 кратки и сурови потсетници за сите луѓе во нивните 20-ти

Бидејќи ова е навистина збунувачки и понекогаш тежок период, ова се потсетниците што треба да ги чуете.