29 јули 2018 | Кафе пауза

Одберете слика и откријте што треба да направите следната недела

Кога нештата стануваат малку „луди“, често не ни јасно зошто работите се одвиваат на тој начин.

Најпрактичната летна фризура којашто е одлична за девојките со долга коса

Девојките со долга коса знаат дека воопшто не е лесно да се преживеат летните горештини со толку многу влакна на главата...

Бидете трпеливи, љубовта доаѓа и кон вас

Еден ден тој ќе ве пронајде, ќе ве прегрне и ќе ви каже дека му е жал што се задржал толку долго.

Дали и татковците можат да страдаат од депресија по раѓањето на детето?

Ерика Ченг од Универзитетот за медицина во Индијана го споредувала процентот на случаи со постпородилна депресија кај татковците и мајките.

Истражување покажало дека врската помеѓу луѓето и кучињата е неверојатно силна

Доколку чувате куче, сигурно има денови кога повеќе сакате да останете дома со него отколку да излезете со друштво.

10 сурови сознанија кои најмногу ќе го зајакнат вашиот карактер

Карактерот и мудроста се развиваат со текот на времето. Тие произлегуваат од подемите, лекциите и победите.

7-те мрачни карактеристики на Стрелците

И Стрелците имаат своја мрачна страна која ја знаат само оние коишто им се најблиски.