31 декември 2017 | Кафе пауза

Како полицијата знае дека возите пијани уште пред да ве сопре?

Постојат одредени знаци што им помагаат на полицајците да забележат дали возачот е пијан уште пред да го застанат.

Буквата што најпрво ќе ја забележите на сликата ја открива вашата силна страна!

Првата што ќе ви падне во очи, ќе ви открие кои позитивни особини ги поседувате.

Само психопатите и садистите го обожуваат овој пијалак: Дали и вие сте дел од нив?

Научниците дознале кој пијалак им е омилен на психопатите и садистите иако не успеале да ја објаснат таа поврзаност.

12 зен мудрости: Многу луѓе живеат, а не се свесни за животната магија

Тик Нат Хан е еден од најпознатите и најпочитуваните зен учители, поет и миротворец.

Генијални идеи за фотографии со огнени прскалки кои ќе ви помогнат да блеснете на новогодишната ноќ!

Сѐ што ви треба за генијална фотографија е пакетче огнени прскалки, запалка и фотоапарат.