10 работи кои не ви се потребни за да бидете среќни

Луѓето ја бараат среќата таму каде што не постои, во површните цели и желби, во материјалните работи и брзите задоволства.

10 настани и изуми што целосно го променија светот

Овие изуми и настани се случиле во изминативе 120 години и го направиле светот местото што ни е познато денес.

Како кафето влијае на човекот: Природен чувар на расположението

Испитувајќи ги долгорочните здравствени ефекти од кафето, научниците откриле дека 3 до 5 шолји кафе во текот на денот се дел од здравата исхрана на човекот.
Датум: 21 дек 2017
, Автор:

Нови вкусови на Президент топено сирење (млечни намази) за сите што се во потрага по префинето кулинарско доживување

Фамилијата Президент лансираше пет нови вкусови на топено сирење (млечни намази) за сите љубители на топените сирења и кашкавали.
Датум: 21 дек 2017
, Автор:
12