18 септември 2017 | Кафе пауза - Part 2

9 знаци дека вие сте токсичната личност во вашиот живот

Вашиот карактер не е непроменлив, само треба да го извлечете најдоброто до себе.

11-те кариери кои имаат најлошо влијание на љубовните врски

Користејќи информации за бројот на разводи и стресот од работното место, направена е листа на кариери кои ја отежнуваат рамнотежата помеѓу работата и животниот живот.

Најсреќни се девојките кои остануваат сингл подолго време

Никој не сака да биде сам, но вашите искуства ви покажале дека подобро е да останете сингл.

8 факти што ќе ве натераат да се откажете од шминката

Кои се придобивките од губењето на навиката за шминката?

Голема наградна игра на Халкбанк: „Вози Мини со три дисциплини“

Започна големата наградна игра на Халкбанк АД Скопје во која главна награда е фантастичниот автомобил Mini One.
Датум: 18 сеп 2017
, Автор:

Ново семејно пакување Битолско кисело млеко за целосно уживање

Битолското кисело млеко е незаменлив сојузник на семејната трпеза. Ви приложуваме 3 идеи за вкусни оброци со кисело млеко.
Датум: 18 сеп 2017
, Автор:
12