10 јуни 2017 | Кафе пауза

Колку често жените мислат на секс?

Распространето е верувањето дека мажите помислуваат на секс многу почесто од жените.

6 навики кои ќе ве направат попаметни

Секој сака да биде попаметен, да изгледа подобро и да поседува повеќе вештини.

10 зеленчуци кои можете да ги одгледувате дома

Здравјето е важно, а здравата исхрана е најдобриот начин да ги спречите болестите.

5 видови депресија за кои треба да бидете добро информирани

Иако лошо е чувството кога не сте расположени, оние кратки моменти на тага не можат ни да се споредат со депресијата.

Моќни фотографии од собите на деца од целиот свет

Фотографии кои ќе ве однесат на вистинско емоционално патување низ светот.

7 брутално искрени причини зошто повеќето модерни жени не сакаат деца

Тие можеби немаат ништо против децата, но едноставно немаат желба да создадат семејство.

Отворен е ресторан во кој секогаш ќе ви ја грешат нарачката

Сигурно една од најдосадните работи која може да се случи кога јадете во ресторан, е да ви ја згрешат нарачката.