14 февруари 2017 | Кафе пауза - Part 2

3 работи што детето ги учи додека е во утробата на мајката

Прочитајте што учат децата додека се во утробата на мајката...

Моринга: Непозната билка која лекува многубројни болести!

Таа може да помогне при лекување на многубројни здравствени состојби како воспаленија, инфекции, алергии, дијабетес, болки во желудникот, висок крвен притисок...

12 тајни за уредување на домот кои можеме да ги „украдеме“ од среќните луѓе

Среќните луѓе водат сметка за својот дом, а ова се нивните тајни за уредување на просторот, поради кои насмевката е чест гостин на нивните лица.

Мајка – едно од најдобро платените работни места

Септолете Тотал ги повикува сите што сакаат да искажат почит и восхит кон своите мајки. Една мајка ќе го добие она што ќе ѝ го стопли срцето...
Датум: 14 фев 2017
, Автор:
12