Љубовен квиз: Дали тој е вистинскиот за вас?

Откријте каков тип момче имате крај вас.

Нов тренд во стилизирање на косата: Фризури за скриената бунтовничка во вас!

До сега сè се сведуваше на промена на бојата на косата, но овој нов тренд бара да ги земете во своите раце машинката за стрижење и бричот.

Најслаткото маче со најголемите очи кои некогаш сте ги виделе

Штом еднаш го видите мачето Гимо, невозможно е да ги заборавите неговите големи, прекрасни очи.
Датум: 01 мар 2016

Добредојде март: Цитати за најубавото годишно време

Погледнете ги овие прекрасни цитати коишто ќе ве разбудат вас и вашите амбиции!

И супержените понекогаш мора да помислат на себеси

Мајка, сопруга и жена со кариера се само дел од улогите што повеќето припаднички на понежниот пол ги имаат секој ден од својот живот...
Датум: 01 мар 2016
, Автор:
12