16 јануари 2016 | Кафе пауза

Како да го сопрете опаѓањето на косата?

Различните фази на опаѓањето на косата бараат различни третмани.
Датум: 16 јан 2016

10 мотивирачки цитати од Мартин Лутер Кинг

После долгите скандали, политичкото клеветење и омразата кон неговите проповеди, важно е да се навратиме на неговите зборови како една форма на просветлување.
Датум: 16 јан 2016

12 причини зошто ја сакам

Љубовта е насекаде!
Датум: 16 јан 2016

4-те фази во животот според Карл Јунг

Еден од најдобрите начини на кои може да се поделат фазите во животот е оној според тоа кои сме и што нè води во одреден момент од нашиот живот, а не според возраста.

Топ 10 од минатата година: Ова беа најфотографираните дневни парчиња облека на Инстаграм!

Инстаграм е една од најпопуларните социјални мрежи за минатата година, а помеѓу најмногу фотографираните предмети таму се пронајдоа и неколку дневни парчиња облека.

Омилените книги на најуспешните луѓе во современиот свет

Ви ги претставуваме книгите во кои најмногу уживаат Бил Гејтс и останатите светски магнати кои ја променија планетата.
Датум: 16 јан 2016