12 причини зошто ја сакам

Љубовта е насекаде! На нашите љубени сакаме да им кажеме дека се грижиме за нив и дека би направиле сѐ за тие да бидат среќни. Но, зошто ги сакаме? Затоа што премногу ни значат. Затоа што се различни од сите други на светот. Затоа што имаат прекрасна насмевка. Затоа што се забавни и можеме засекогаш да ги слушаме како зборуваат. Затоа што останале покрај нас.

12 причини зошто ја сакам

Всушност, затоа што едноставно постојат на оваа планета! Во продолжение погледнете ги интересните илустрации кои на забавен начин ги илустрираат причините за љубов.

 

За авторот
Инженер под влијание на силни филмски маси. Далеку од реалноста, блиску до паметот. Иако крајот на филмот Живот го знаеме сите, сепак убаво е да уживаме додека трае.

Поврзани содржини

Остави коментар