02 ноември 2015 | Кафе пауза

Најубавите градби изградени околу дрвја

Би сакале ли да живеете во некоја од куќи?

Облека која не би требало да ја носите ако имате повеќе од 40 години

Понекогаш и искусните жени можат да погрешат кога станува збор за облеката.

Првиот чекор до здраво и цврсто тело е најтежок: Погледнете како да го направите!

Што повеќе одложувате, толку е помала веројатноста дека ќе го направите првиот чекор.

11 ситуации кога „запознавањето со родителите“ тргнало во сосема погрешна насока

„Се вратив назад во нејзината куќа за да ѝ ја земам јакната и ги начекав нејзините родители како имаат секс.“