21 октомври 2015 | Кафе пауза - Part 2

Училиштето НОВА ја продлабочи соработката со Италијанската амбасада

Меѓународното училиште НОВА завчера (19 октомври) потпиша меморандум за соработка со Италијанската амбасада и институтот „Данте Алигиери“ со кој во оваа образовна институција почна да се изучува италијанскиот на ниво на мајчин јазик.
Датум: 21 окт 2015
, Автор:
12