5 начини да си го пополните слободното време

Сите ние имаме огромен број обврски кои се врзани со многубројни рокови. Но, и најзафатениот човек може да одвои по некој саат во денот за себе и своето здравје.
Датум: 12 јан 2015

Совети кои ќе ја зајакнат вашата врска

Каква ќе биде вашата врска и во која насока ќе се движи зависи целосно од вас и вашиот партнер, па бојте ја најубаво што може.

Како музиката може да нѐ направи помоќни?

Музиката е можеби единствената работа за која сите ние луѓето се согласуваме. Не постои човек на планетава кој не сака да слуша музика. Поп, рок, џез...
12