Африкански народни поговорки

„Ако градиш куќа и ти се скрши една шајка, ќе престанеш да градиш или ќе ја смениш шајката?“

Волшебни новогодишни тортички од земјата на чудата

Празничен десерт за внесување калории со добар изговор!
Датум: 21 дек 2013
, Автор:

Дали треба да користите марамчиња за отстранување шминка?

Марамчињата за отстранување шминка се брз и лесен начин да ја извадите од лицето, но не се добра опција за здравјето на кожата.