Како да се качите на коњ?

Ова урнебесно смешно видео ќе ви прикаже еден преплашен младич, кој се плаши да се качи на еден сосема смирен коњ.

Спремате тежок испит? Рузмаринот ќе ви помогне околу тоа!

Мирисот на етеричното масло од рузмарин ќе ви ја подобри меморијата, тврдат научниците врз основа на новото спроведено истражување.

Како до совршено разиграни локни за неколку минути?

Најнов изум за виткање на косата, со кој за само неколку минути ќе имате совршени брановидни или цврсто оформени локни.

Стареењето можеби и не е толку лошо

Изгледа дека постарите луѓе не се чувствуваат ни приближно толку лошо колку што мислат помладите.

По раскинување машките повеќе патат од женските

Машките многу потешко го поднесуваат раскинувањето отколку женските, а за тоа социолозите пронашле интересна причина.

Рефлексија на тагата во човечките очи

Од совршено превитканите трепки, детално пресликаните брчки под очите, до фасцинантната текстура на рожницата, артистот изведува совршено хиперреалистично пресликување на тагата во човечките очи.