Како делува нередовниот секс на здравјето?

Нередовниот сексуален живот не значи само суша на љубовно и сексуално поле, туку и потенцијален предизвикувач на низа проблеми.

Прекрасни цитати од Петре М. Андреевски

„Човек не треба во ништо да верува и најубаво му е на оној во ништо што не верува, во ништо што не се надева. Така барем ништо не може да го изненади...“.

Како да ја кажете вистината која боли?

Ако се прашувате како да постапите во вакви ситуации следете ги овие неколку совети за да ги минимизирате можните штетни последици.

Книга: „Девојката со портокали“ – Јустејн Гордер

„Животот е една огромна лотарија во која се видливи само добитните лозови. Ти, читателе, си еден таков лоз.“

Бебе се буди ко од пушка за да заигра на својата омилена песна

Бебето Амаја е во длабок сон, барем додека не ѝ ја пуштат омилената песна на радиото во колата. Погледнете ја нејзината реакција, како и сеирот од сестра ѝ. :)
Датум: 06 феб 2013
, Автор:

Учител-херој од Индија обезбедува бесплатно образование за сиромашните деца

Oвој храбар човек ja покажува во практика тезата на Ганди дека секој треба кај себе да ја бара промената која сака да ја види во светот околу себе.

Африка низ прекрасни портрети на локалните жители

Душа, тело и фотографија - совршена комбинација!