23 декември 2012 | Кафе пауза

Хороскоп за 2013 година

Што кажуваат ѕвездите за вашиот хороскопски знак во 2013? Ќе имате ли среќа во љубовта? Како ќе ви напредува кариерата?

Слатки Дедо Мразовци на вашата трпеза

Вкусни колачиња кои ќе ја надополнат празничната атмосфера во вашиот дом...

Преслатки бебиња облечени во духот на божиќните празници

Внимание, содржината која следува е премногу слатка и преполна со нежност и убавина!
Датум: 23 дек 2012
, Автор:

Сакате рифреш или старт овер аген?

Работите завршиле така гадно помеѓу вас, повеќе од година збор не сте си рекле, еден ден телефонот ѕвони, бројот од негде ти е познат ама не ти текнува од каде, слушаш познат глас и...
Датум: 23 дек 2012
, Автор: