16 јули 2012 | Кафе пауза

Фантастично дизајнирана Тојота која троши многу малку

Преубав дизајн, мала потрошувачка и достапна цена...

Колоритни течни мозаици

Швајцарскиот фотограф Фабијан Ефнер сака да експериментира со науката за да ги креира овие слики. Тој користи ферофлуид, кој силно се магнетизира и во комбинација со водени бои ги создава мозаициве.

Кои се најдобрите нудистички плажи на Балканот?

На Балканот има доволно точки каде што секој може да се бања како од мајка роден.