Риби и девица – пријателска комбинација

Секогаш добро организираната девица не може да сфати како рибата може да пронајде нешто во тој хаос што го остава зад себе. На рибата пак ѝ е несфатливо како може девицата да се нервира зошто ѝ снемало парфем...

Најпознатите три коктели

Доколку викендов сакате да го искористите за дружење со пријателите, овие три коктели можат да бидат одличен додаток во вашата забава...

5 пролетни трендови на обувки

Оваа пролет ќе се издвојуваат балетанки, сандали и мокасинки со прекрасни апстрактни и цветни дезени.
Датум: 24 мар 2012
, Автор:

Палатата на изгубениот град

Овој луксузен комплекс се наоѓа во Јужна Африка. Тој воодушевува со мистичниот декор, волшебните детали и атмосферата која плени. Преполн е со интересни мозаици, фрески...

Комплексноста на светот преку уникатни фотографии

Татјана Плахова е млад уметник од Москва кој знаењата од две професии ги преточува во несекојдневни фотографии преку кои го изразува својот поглед на светот.
Датум: 24 мар 2012
, Автор: