Љубовен астролошки профил за машки јарци

Покажете му дека вие поседувате јака психичка и емотивна состојба. Кога ќе флертувате со него, бидете сигурни дека само вие двајца го слушате муабетот за да тој се чувствува удобно покрај вас.

Промената на имиџот што ви е потребна во годината пред нас

Доколку во 2011 не успеавте да испробате некоја нова фризура, еве неколку идеи кои можат да ве инспирираат...
Датум: 17 јан 2012
, Автор:

Како до брза промена на вашето расположение?

Имате лош ден? Уште утрово нешто ви тргна наопаку? Не е ни пладне, а вие се чувствувате уморно и безволно? Не предавајте се, нема потреба да го чекате наредниот ден за да почнете одново...
Датум: 17 јан 2012
, Автор:

Пораки со Браева азбука од сусам испишани на хамбургери

Синџирот ресторани за брза храна Wimply во Јужна Африка, своето мени го прошириле со хамбургери на кои со сусам се испишани интересни пораки со Браевата азбука.
Датум: 17 јан 2012
, Автор:

Кое е најдоброто време за секс, коктел, дремка, учење?

Прочитајте кои часови од денот, експертите ги определиле како идеални за да имате секс, да се одморите со попладенвна дремка, најдобро да го меморирате материјалот за испит или да стопите најмногу калории со спорт...

Што после добиен отказ од работа?

Иако е страшно тешко, многу е важно да се потрудите во тие моменти да излезете на крај со новонастанатите околности со стабилни чекори, без депресивни излетувања и со реално согледување на ситуацијата.
Датум: 17 јан 2012
, Автор:

Фото-манипулации пред ерата на Фотошоп

Jerry Uelsmann почнал да спојува фотографии години пред дигиталните алатки како Фотошоп да бидат достапни. Тој е фотограф од САД, кој се смета за предвесник на фото-манипулациите.
Датум: 17 јан 2012
, Автор:

Живот во автобус

Мајкл и Натали Јанг одлучиле да ги скршат класичните животни правила и да започнат заеднички живот во училишен автобус. Го претвориле во вистински подвижен дом и го нарекле „Рози“.
Датум: 17 јан 2012
, Автор: