11 ноември 2011 | Кафе пауза

Замената (The Change-Up)

Филм за тоа колку често посакуваме да живееме нечиј друг живот, а притоа не сме ни свесни дека и покрај сите плусови и минуси, најубаво ни е во сопствената кожа...

Вкусна мока во повеќе слоеви

Преубаво кафе со кое пријатно ќе ги изненадите пријателите...

Неверојатни приказни за луѓе кои ја избегнале смртта

Можеби некои ќе ви звучат премногу неверојатно за да бидат вистинити, но сепак овие среќи во несреќи се случиле.

Скорпија и рак – пријателска комбинација

Ракот и скорпијата се емоционално длабоки личности, кои сакаат да навлегуваат под површината на работите, без разлика дали станува збор за меѓучовечки односи, уметност, политика или филозофија...

Светлината која ѕирка од прозорците на куќите

Инспирирана од светлината која наѕирнува низ прозорците и вратите на разните домови, Ен Лор Мизон решила да ги фотографира и потоа дигитално да ги спои, креирајќи блескави куќи, кои зрачат со топлина и љубов.