Астрологијата и вашето омилено милениче

Астрологијата открива кое милениче најдобро ви прилега, според карактеристиките на вашиот хороскопски знак.
Датум: 23 окт 2011
, Автор:

Бебе-нинџа бега од детско креветче

Мајката на овие две близначиња поставила камера во собата каде што тие спиеле, за да открие на кој начин едното од нив успева да побегне од креветчето. Но, бебињата разработиле стратегија...
Датум: 23 окт 2011
, Автор:

Реконструкција на светот со Лего коцки

Германскиот уметник Јан Ворман ги помина последните три години патувајќи по целиот свет, посветувајќи се на обновување рушевини. Интересно, но истовремено и чудно, е тоа што тој користи Лего коцки наместо малтер и тули.
Датум: 23 окт 2011
, Автор: