Значењето на сексуалните соништа кои ги сонуваат жените

Среќни сте со вашиот партнер, а сепак честопати сонувате како водите љубов со момчето од фотокопирницата...

Традиционални индиски лепчиња

„Naan“ е вкусно традиционално индиско лепче, кое е многу тенко, а Индијците го јадат со речиси секој оброк. Најчесто тоа се крши и се користи за макање од течна храна или сос.

Мостот на љубовта и љубовните катанци во Келн

Во градот Келн, Германија се наоѓа познатиот мост „Hohenzollernbruecke“, чија ограда е преплавена со илјадници катанци.