24 април 2011 | Кафе пауза

Топ 5 содржини за изминатата недела (18.4.-24.4)

Ги издвојуваме петте содржини кои најмногу ги читавте на Кафе пауза во текот на изминативе седум дена.
Датум: 24 апр 2011
, Автор:

Луксузни порцелански јајца

Карактеристичен белег на луксузните јајца изработени од германскиот дизајнер Питер Небенгаус, е фантастичната комбинација од порцелан и накит.
Датум: 24 апр 2011
, Автор:

Заоблена перспектива

Фотографот Матијас Хакер прави „свиени“ фотографии. Еве неколку делови од Земјината топка прикажани со нивните најубави криви линии...

Велигденска боенка за дечиња

Ако во вашето семејство трчка помало синче, братче, сестриче или внуче кое сака да биде дел од традиционалните обичаи, зошто да не му дадете соодветна улога?