11 декември 2010 | Кафе пауза

Карамел-пуканки

Обвиткани со карамел и неверојатна златеста боја, овие карамел-пуканки сигурно ќе ви бидат одлични придружнички на следниот филм или тв серија која ќе ја гледате.

Стрелец и девица – љубовна комбинација

Стрелецот го мотивираат чистите мисли и јасните емоции, а девицата преферира долго да ги обмислува работите...
Датум: 11 дек 2010
, Автор:

Шокантни постери за цигарите

Погледнете неколку шокантни и во исто време инспиративни рекламни кампањи против пушењето.