Модата и природата: Споредба на познатите дизајнерски фустани со околината што нè опкружува

Светот на модата често се потпира на инспирацијата од природата, а токму ова одлично го илустрира руската артистка Лилија Худјакова.
Датум: 10 May 2015
, Автор:

Ве боли додека имате секс? Еве кои може да се причините

Сексот би требало да претставува нешто на што би требало подеднакво да му се радуваат и мажите и жените. Но, ако се појавува болка, нема уживање во оваа активност.
Датум: 10 May 2015
, Автор:

Говорот на очите: Што открива неговиот поглед?

Говорот на телото, односно говорот на очите може да каже многу повеќе од неговите зборови. Гледајќи го во очи можете да откриете колку вистина има во тоа што ви го зборува.
Датум: 10 May 2015
, Автор:

Мејкап прирачник: Што е прајмер и за што служи?

Тајната за совршениот тен се крие во прајмерот, тоа ќе ви го каже секој шминкер, а ако се прашувате што е всушност тоа, сега е време да дознаете.

6 ситуации во кои го извртуваме концептот на љубовта кон себе

Секако дека е важно најпрво да се сакаме себеси. Но, тоа сакање во некои случаи може да се граничи со нарцисоидност. Еве 6 ситуации во кои себељубието е штетно.
Датум: 10 May 2015

Како девојките ги чистат своите соби?

Секоја девојка е различна на свој начин, но во чистењето на својата соба, сите тие се исти.