Модата и природата: Споредба на познатите дизајнерски фустани со околината што нè опкружува

Светот на модата често се потпира на инспирацијата од природата, а токму ова одлично го илустрира руската артистка Лилија Худјакова.
Датум: 10 мај 2015
, Автор:

Ве боли додека имате секс? Еве кои може да се причините

Сексот би требало да претставува нешто на што би требало подеднакво да му се радуваат и мажите и жените. Но, ако се појавува болка, нема уживање во оваа активност.
Датум: 10 мај 2015
, Автор:

Говорот на очите: Што открива неговиот поглед?

Говорот на телото, односно говорот на очите може да каже многу повеќе од неговите зборови. Гледајќи го во очи можете да откриете колку вистина има во тоа што ви го зборува.
Датум: 10 мај 2015
, Автор:

Мејкап прирачник: Што е прајмер и за што служи?

Тајната за совршениот тен се крие во прајмерот, тоа ќе ви го каже секој шминкер, а ако се прашувате што е всушност тоа, сега е време да дознаете.

6 ситуации во кои го извртуваме концептот на љубовта кон себе

Секако дека е важно најпрво да се сакаме себеси. Но, тоа сакање во некои случаи може да се граничи со нарцисоидност. Еве 6 ситуации во кои себељубието е штетно.

Како девојките ги чистат своите соби?

Секоја девојка е различна на свој начин, но во чистењето на својата соба, сите тие се исти.