Црно-белата журка „Shape“ ќе ја одбележи годината

500 гости меѓу кои познати урбани градски лица и ВИП, ја имаа привилегијата да присуствуваат во петокот вечер на црно-белата „Shape“ журка, во „Сити хол“.
Датум: 16 дек 2013
, Автор: