уморни | Кафе пауза

Никогаш не ги правете овие 6 работи пред спиење

Сигурно досега ви се случило да си легнете порано, да спиете 8 часа и пак наутро кога станувате од својот кревет, да се чувствувате изморено.

4 причини поради коишто се будите уморни

Иако сте спиеле во текот на ноќта, понекогаш се случува да се разбудите уморни.

Спиете на работа? Еве како да останете будни

Колку и да се трудиме да си легнуваме рано и да сме одморени за работа, не малку пати ни се случило да сме се разбудиле изморени или на работа да се чувствуваме изморено. Како да го преживееме тој ден и да бидеме продуктивни?
Датум: 03 апр 2015
, Автор: