таан | Кафе пауза

Вкусно смуди со кафе и таан

Кој рече дека не можете да појадувате десерт?

Вкусни и брзи: Колачиња со чоколадо, таан и турско кафе

Ако сте љубители на турското кафе, овој рецепт сигурно ќе ви се допадне. Кога ќе го комбинирате турското кафе со таан и чоколадо ќе добиете одличен вкус!