Стивен Спилберг | Кафе пауза

Супер 8 (Super 8)

Филм за тоа дека некогаш животните настани може да те направат чудовиште иако длабоко во себе не си...

Јахтата на Стивен Спилберг од 200 милиони долари

Изградена е од холандската фирма „Oceanco“ според спецификациите порачани од Стивен. Опремена е со софистициран ентериер изработен од ореово, тиково и розово дрво.