01 јули 2011 | Кафе пауза

12 трикови со кои луѓето се служат за да ве изманипулираат

Бидејќи знаењето е најдобрата одбрана, прочитајте ги овие 12 техники, кои луѓето ќе се обидат да ги употребат на вас, за да го добијат тоа што го сакаат. Ако ги знаете триковите, нивната цел ќе биде безуспешна.

Милкшејк мока

Декадентно ладно кафе за попладневно уживање. Сервирајте го во високи чаши за да го доловите ретро стилот.

Супер 8 (Super 8)

Филм за тоа дека некогаш животните настани може да те направат чудовиште иако длабоко во себе не си...

Ѕидот посветен на Џон Ленон

Дали сте знаеле дека во Прага, Чешка постои ѕид посветен на големиот Џон Ленон? Овој некогаш обичен ѕид, во 80-тите години од минатиот век почнал да се преплавува со графити, пораки...

Уникатно насликани автомобили

Уметноста можеби не познава граници, но страсните љубители на автомобилите знаат да ги поместат уште подалеку. Погледнете ги најкреативно насликаните автомобилски каросерии...
Датум: 01 јул 2011
, Автор: