резултати | Кафе пауза - Part 3

15-минутни вежби за цврсти стомачни мускули

Познатата фитнес-инструкторка Кит Рич вели дека доколку ги правите нејзините вежби, ќе почувствувате видливи резултати во намалување на вишокот сало околу стомакот и ќе ги зајакнете мускулите.