пролетна рамноденица | Кафе пауза

Како ќе ни влијае пролетната рамноденица на 21 март?

Пролетната рамноденица претставува и почеток на новата астролошка година!

Пролетна рамноденица на 20 март: Време е за ново раѓање!

Дали знаевте дека пролетната рамноденица ја означува и новата астролошка година?