поука | Кафе пауза - Part 9

За погрешните избори…

Не можете да се спасите себеси од грешките, од правењето погрешен избор, тргнувањето по погрешен пат. Она што може да го направите е да извлечете најголема поука и искуство...
Датум: 07 окт 2012
, Автор:

Кратки поучни приказни

Одвојте неколку минути за да ги прочитате овие поучни приказни. Со сигурност ќе ве натераат на размислување.
Датум: 26 мар 2012
, Автор: