26 март 2012 | Кафе пауза

Најстарите музеи во светот

Се додека не измисли човекот машина за патување низ времето, наша единствена шанса да зачекориме во минатото е да влеземе во музеј.
Датум: 26 мар 2012
, Автор:

Љубовен астролошки профил за женски Риби

Мистериозна, сочувствителна и љубезна се првите три карактеристики кои ќе ги забележите кај женските припаднички на знакот Риби.

Ново чудо од глас на годинешното шоу „Britain’s got talent“

После феноменалните изведби и откривањето на новите пејачки феномени, Пол Потс во 2007 година и Сузан Бојл во 2009 година, шоуто „Britain’s got talent“ повторно го шокираше светот со уште едно фантастично дуо.

Дефектниот детектив (Defective Detective)

Интересно анимирано филмче за еден очаен детектив, кој подолго време нема решено никаков случај. Кога најмалку очекува му се укажува сосема случајна прилика.

Најопасните патишта во светот

Кога ќе ги видите фотографиите кои следуваат, за некои од нив и ќе се зачудите како и зошто воопшто се нарекуваат автопати.

По што се препознава одличниот работник?

Одличните работници се тие кои се издвојуваат и допринесуваат најмногу во работата. Тие се секогаш еден чекор понапред од своите колеги. Дознајте кои особини ги поседуваат одличните работници.
Датум: 26 мар 2012
, Автор:

Кратки поучни приказни

Одвојте неколку минути за да ги прочитате овие поучни приказни. Со сигурност ќе ве натераат на размислување.
Датум: 26 мар 2012
, Автор:

Хотелски соби сместени во бетонски цевки

Доколку решите да патувате во Мексико и немате проблем со малите димензии на собите, хотелот е прилично евтин и може да ви заврши одлична работа.
Датум: 26 мар 2012
, Автор: