квалитет | Кафе пауза - Part 3

Како да бидете добар обучувач?

Да се спроведе квалитетна обука не е воопшто лесна работа. Дознајте кои правила треба да ги почитувате, за да имате насмевка на вашето лице по завршување на предавањето.
Датум: 18 окт 2010
, Автор: