18 октомври 2010 | Кафе пауза

Вага и стрелец – љубовна комбинација

Вагата и стрелецот се големи ентузијасти, кои трагаат по убавината и вистината на животните искуства.
Датум: 18 окт 2010
, Автор:

И животните вежбаат јога

Фатени во правиот момент, овие животни покажуваат дека и тие знаат да вежбаат јога. Секое во поза која му е природна, тие не само што се интересни, туку прават дури човек да им подзавиди.
Датум: 18 окт 2010
, Автор:

Татко кој прави креативни фотографии од своите деца

Овие фотографии се интересни поради погледот на фотографот зад нив. Тој резултира со фотографии кои не само што не враќаат на моменти од нашето детство, туку и покажуваат јасен сјај на една таткова гордост.
Датум: 18 окт 2010
, Автор:

Како да бидете добар обучувач?

Да се спроведе квалитетна обука не е воопшто лесна работа. Дознајте кои правила треба да ги почитувате, за да имате насмевка на вашето лице по завршување на предавањето.
Датум: 18 окт 2010
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #5

Јако кафе, само што сварено, сервирано во шолја од кафе-зрна. За оваа работна недела ви предлагаме јака стимулација со позадина која ќе ве одржува будни во текот на целиот ден.
Датум: 18 окт 2010
, Автор: