зимски коктел | Кафе пауза

Мартини со кокос: Рецепт за неодоливо кремаст зимски коктел

Со текот на времето се појавија бројни рецепти за мартини, а за време на карантинот, креативната страна се разбуди, па така е создаден еден нов рецепт за мартини со вкус на кокос.