Деија | Кафе пауза

Деија: Шпанско прибежиште за уметници

Честопати, слушајќи ги приказните за патниците, ќе слушнете дека ова село е опишано како весела, хипи, боемска оаза. На прв поглед, навистина изгледа така, па дури и на втор.