гужва | Кафе пауза

8 тајни и трикови за квалитетно помината вечера во ресторан

Многу луѓе редовно посетуваат ресторани и таму оставаат повеќе пари отколку за сите други нешта во животот.

Во гужва сум! – Кога сите станавме толку зафатени и како да се „одгужваме“?

Овие совети ги пишувам како реакција на неколку ситуации кои во последно време свесно или несвесно ги забележувам кај другите, но ги правам и јас лично.
Датум: 26 сеп 2014
, Автор:

Зошто жените одат заедно во тоалет?

Доколку сте машко, сигурно кога излегувате во град се запрашувате што е тоа во женската природа, што секојпат две или повеќе другарки мораат да одат заедно во тоалет.