бучава | Кафе пауза

Како тишината влијае врз мозокот?

Дали и колку е важна тишината во однос на целокупното здравје на човекот?

4 научно докажани причини зошто треба да поминувате повеќе време во тишина

Звучното загадување го сметаме за нормално и веќе не ни обрнуваме внимание на звуците од сообраќајот, телевизорот и гужвата.