Екарт Тол: Однесувајте се како да имате и сè ќе си дојде само од себе

И богатството и недостигот се внатрешни состојби кои се изразуваат во форма на вашата реалност.

Екарт Тол: Ова е единствениот начин на кој можете да ја смените вашата судбина

Сигурно ќе се согласите со нас дека од Екарт Тол можат да се научат многу работи.