Овие дечко и девојка решиле сурово да си поиграат со нејзината мајка, така што ѝ приредиле пренк во кој ѝ кажале дека направиле секс снимка која веќе ја има на интернет. Според нејзината реакција, можеме слободно да кажеме дека направиле добар избор повикувајќи ја неа, а не нејзиниот татко…