Тагови: , ,

Во животот, дури и најмалите добри дела можат да променат нечиј живот на подобро. Како и да е, никогаш не знаеме каде ќе не однесе животот откако ќе поминеме низ многу тешки патеки, проблеми, па дури и успеси. Можеби ќе заборавиме колку е важно да се прави добро и ќе завршиме како некој кој не се грижи за другите. Овој краток филм може да го промени начинот на кој ги гледаме другите луѓе и да ни помогне да разбереме дека никогаш не е доцна да станеме подобри и да им помагаме на другите.

Можеби ќе сакате да ја погледнете и приказната за кактусот кој нигде не се вклопува.