Елена Даскалова | Кафе пауза - Part 23

5 модни грешки што можат да уништат и беспрекорен стил

Модните грешки лесно се случуваат, дури и кај оние со најпрефинет стил.

Говор на тело: 11 навики што веднаш мора да ги промениме

Говорот на телото, исто како и зборувањето, е важен дел од секојдневната комуникација.

Цвеќињата биле оние што ги убивале диносаурусите, астероидот само го забрзал процесот

Досегашните докази дека ударот на астероидот бил кобен за диносаурусите не се спорни, но понови истражувања покажале дека овие суштества веќе биле на раб на изумирање...

10 најголеми детски стравови и како тие влијаат на нивната личност

Што ги предизвикува и што да се прави ако стравот премине во нарушување?

Интересно истражување: Што открива за вас вашата насмевка?

Насмевката има моќ и најмрачниот ден да го направи светол и радосен, па не е ни чудно што истата може да открие многу за вас и за вашиот карактер.