06 октомври 2023 | Кафе пауза

Land Rover Defender Hard Top N1 на помош во Центарот за управување со кризи

Целта е да се помогнат теренските активности на Центарот за управување со кризи во случаите на справување со природни непогоди како пожари и поплави.
Датум: 06 окт 2023
, Автор: